Zsalugáter

Pergola Systems

Teljesértékű, modern kiterjesztése a lakórésznek, melynek segítségével időjárástól és évszaktól függetlenül kellemesen töltheti idejét a szabadban. Szerkezetük kiváló minőségű extrudált, porfestett (qualicoatminősítéssel, 10 év garanciával) alumíniumprofilokból és rozsdamentes alkatrészekből gyártott. A maximális kényelemről minden esetben a motoros vezérlés, az RTS, az IO intelligens rendszerek, a választható fény-, a szél- és az esőszenzor gondoskodik.

Színezése utólagosan porfestéssel (szinter), eloxálással vagy RENOLIT fóliával történő bevonással RAL színskála vagy faimitációs minta szerint. Bármilyen típusú homlokzatra, fa-, alumínium- vagy műanyagablakra felszerelhető. Védelmet nyújt az erõs napfénnyel, széllel szemben és óvja a nyílászárókat, teraszokat az időjárás viszontagságaitól. Hő- és zajszigetelési funkciót is ellát. Karbantartást nem igényel, tisztántartása egyszerű.

Fix zsalugáter

Kiválóan alkalmazható teraszok, erkélyek, télikertek, pergolák beépítésére, állandó fix árnyékolására. A szerkezet és a lamellák kiváló minőségű porfestett alumínium profilokból állnak, melyek hosszútávon ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Választható fix lamellás vagy forgatható lamellás változatban.

A fix lamellás mindig egy adott szögben engedi át a fényt, míg a forgatható lamellás változatoknál kedvére állíthatja a fényintenzitást, a lamellák pedig gumitömítéssel ellátottak, biztosítva a tökéletes szigetelést eső esetén is.

Lamella típusok

  • - Fix lamella
  • - Forgatható lamella

Toló zsalugáter

A fix zsalugáterekhez hasonlóan kiválóan alkalmazható teraszok, balkonok, pergolák teljes beépítésére, illetve nyílászárók elé is szerelhetők, így kiváló megoldás irodaházak homlokzatára. Az eltolható rendszernek köszönhetően rendkívül praktikus, helytakarékos és esztétikus megoldás. Elérhető egy vagy többszárnyú kivitelben is. Exkluzív megjelenést nyújt intézmények, közintézmények, boltok, irodák, bankfiókok épületének is.

Működése kézi mozgatással történik. A panel tetején elhelyezett sínben futó görgők segítségével, könnyedén eltolhatjuk zsalugáterünket az árnyékolni kívánt területre.

Típusok

  • - 1 sínes
  • - 2 sínes
  • - 3 sínes
  • - 4 sínes

Lamella típusok

  • - Fix lamella
  • - Forgatható lamella

Színek

Festett RAL
Festett RAL
Renolit Fólia
Renolit Fólia

INFORMÁCIÓK

ELÉRHETŐSÉGÜNK

info@pergola-systems.com

+36 20 430 4444

+36 20 429 4444

Kapcsolat