Kiegészítők

Pergola Systems
01

Keretes tolóajtó

Segítségükkel az alumíniumárnyékolók teljesen beépíthetők, télikertté alakíthatók. Az alumínium síneken tolható alumínium keret 3/3 mm-es balesetbiztos üveggel ellátott.

02

Tolóüveg

Az alumínium síneken tolható edzett üveg ideális a letisztult dizájn és a modern stílus kedvelőinek. Nincs zavaró keret, csak gyönyörű kilátás és maximális védelem az árnyékoló alatt.

03

Lift glass

A Lift Glass kiválóan alkalmas vendéglátóhelyek védelmére és tökéletes kombinálhatók pergolákkal, illetve bioklímákkal.

04

Harmonika üveg

A harmonika-szerűen összecsukható üvegajtók tökéletesen védenek a szél és a csapadék ellen, összecsukott állapotban pedig minimális helyet foglalnak.

05

Screen

Motoros vezérlésű tartószerkezetbe integrált oldalsó alumínium lefutókkal és zip rendszerrel ellátott vertikális árnyékoló, kiváló minőségű Serge Ferrari anyagokkal.

06

RGB LED, Pontvilágítás

Válasszon távirányítóval vezérelhető szerkezetbe integrált fehér vagy színes Led és lamellákba épített pontvilágításaink közül.

07

Plissé

Alumíniumárnyékolóit igény szerint Plissé szúnyoghálóval is felszerelheti. Rendkívül praktikusak, esztétikusak és védelmet nyújtanak a rovarok ellen.

08

Zsalugáter

Árnyékolja teraszát eltolható vagy fix alumínium zsalugáterekkel.

09

Vezérlés és egyéb kiegészítők

Vezérlés és egyéb kiegészítők: Szerelje fel árnyékolóit intelligens rendszerekkel és vezéreljen mindent kényelmesen, távirányítón vagy mobilalkalmazáson keresztül.

10

Kerti bútorok

Erős dinamikus érzést közvetít. Bármilyen környezetbe könnyedén integrálható. Rendkívül kellemes benyomást kelt.

11

Függönyök

Mikroszálas speciális 3 rétegű UV-, szél- és vízálló anyag. Nem csak árnyékol, de védelmet nyújt az időjárási viszontagságok ellen.

INFORMÁCIÓK

ELÉRHETŐSÉGÜNK

info@pergola-systems.com

+36 20 430 4444

+36 20 429 4444

Kapcsolat