Rólunk

Pergola Systems
Pergola és bioklíma rendszerek az Ön igényei szerint

A Pergola & terrace systems termékeinek gyártását cégcsoport szinten nagy múltú, 25 év tapasztalattal rendelkező alumíniumipari és műanyagipari gyártók végzik olasz és osztrák licenszek alapján. Együttműködik továbbá olyan további kiváló európai gyártókkal is, mint az Akzo Nobel, Serge Ferrari, Somfy vagy az Elero.

A magas minőségű alumíniumszerkezetek az INOX alkatrészeknek és az elektrosztatikus porfestésnek köszönhetően időtállók, nem rozsdásodnak, nem igényelnek karbantartást. A festett felületre pedig 10 év garanciát vállalunk.
A Pergola & terrace systems kínálatában mindenki megtalálja az elképzelésének legmegfelelőbb alumíniumárnyékolót, akár teraszt, télikertet vagy autóbeállót szeretne. A kiegészítők széles választéka garantáltan minden igényt kielégít!

Miért válassza a Pergola systems alumíniumárnyékolóit?

Dizájn

Cégünk alumíniumárnyékolói modern, időtálló dizájnt kínálnak, amelyek tökéletesen illeszkednek minden típusú építészeti stílushoz. Ideális megoldást jelentenek teraszok, kertek, hotelek és éttermek beépítéséhez, bővítéséhez.

Energiatakarékosság

Kiváló árnyékolástechnikai tulajdonságaiknak köszönhetően szabályozzák a belső hőmérsékletet, miközben tökéletes védelmet nyújtanak a káros napsugarak, az eső és a szél ellen.

Minőség és komfort

Segítségükkel új építmények alakíthatók ki, melyek a szabadság élményét nyújtják. A kiváló minőségű alumíniumból készült profilok és a rozsdamentes alkatrészek garantálják a legjobb minőséget. Az árnyékolásnak és a kiegészítőknek köszönhetően egész évben élvezhető a szabad levegőn történő pihenés vagy más tevékenység.

Sokoldalúság

Alkalmazhatók családi házak vagy éttermek, üzlethelységek bővítésére építési munkálatok nélkül, hiszen saját konstrukciójuk biztosítja a tökéletes tartást. Szerelésük többféle módon történhet, lehetőség van modulok kombinálására és egyedi méretek kialakítására a vevő igényeihez igazodva.

Testreszabhatóság

A színek széles skálájának és a különféle kiegészítőknek köszönhetően maximálisan testreszabhatók és magas felhasználói élményt nyújtanak. Megfelelnek minden funkcionális és esztétikai követelménynek.

INFORMÁCIÓK

ELÉRHETŐSÉGÜNK

info@pergola-systems.com

+36 20 430 4444

+36 20 429 4444

Kapcsolat