Termékeink

Pergola Systems
01

Pergola

Minőségi alumínium konstrukció háromrétegű, vízálló, UV stabil PVC tetőszerkezettel, ami ellenáll a penésznek is, nyitható tetőszerkezet és teljes beépíthetőség.

02

Bioklíma

A bioklíma különlegessége a vízszintesen elforgatható lamellákból álló tetőszerkezet. A lamellák 0°-tól 135°-os szögig dönthetők, így szabályozva a fény és a levegő beáramlását napszaktól függően.

03

Pergola Pro

A Pergola Pro a bioklíma konstrukcióját ötvözi a klasszikus pergolák tetőszerkezetével. Öntartó és falra szerelhető változatban is.


04

Open pergola

Sokoldalú pergola termékcsoport rögzített lamellákkal hatékony kültéri árnyékolásra tervezve. Felszerelhetők vertikális és horizontális árnyékolókkal, polikarbonát- vagy üvegpanellel, pontvilágítással és hangszórókkal.

05

Alu glass

Modern stílusú, letisztult vonalú üvegtetős vagy polikarbonát tetős alumínium szerkezet. Teljeens beépíthető, télikertté alakítható.


06

Alu car

Stílusos öntartó alumínium szerkezet háromrétegű, vízálló, UV stabil PVC ponyva vagy igény szerint ütésálló polikarbonát, illetve alubond tetővel, amely védi járműveit az időjárás viszontagságaitól.

07

Beach pavilon S L XL

Menedéket nyújtanak a káros napsugarak, eső és szél ellen. Kiváló időtálló megoldás medencék mellé vagy kerti kiülőként.

08

Screen

Integrált vagy külsőtokos motoros vezérlésű oldalsó screenek, fix keretes vagy toló screenek igény szerint pergolákra, nyílászárókra, balkonokra vagy teraszokra.

09

Kiegészítők

Szerelje fel alumíniumárnyékolóit kiegészítőink széles palettájából, alakítsa igényei szerint és használja egész évben időjárástól függetlenül.

INFORMÁCIÓK

ELÉRHETŐSÉGÜNK

info@pergola-systems.com

+36 20 430 4444

+36 20 429 4444

Kapcsolat