Kerítés rendszer

Pergola Systems

KERÍTÉSEK, KORLÁTOK

A WPC kerítéselemek ötvözik a fa és a műanyag minden előnyét. A WPC kerítéselemek a legújabb trendeket képviselik a modern építőelemek piacán. Fatartalma miatt rendkívül szép, a valódi fához hasonló megjelenést kölcsönöz, míg a műanyag összetétele miatt rendkívül rugalmas, erős, nem reped, nem törik és ellenálló a gombákkal, a rothadással és a kártevőkkel szemben. Karbantartást nem igényelő, időtálló, modern és esztétikus megoldás.

Összetétele: 60% farostból (bambusz,faliszt),30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek.

Gondozásmentes

A WPC-ből készült elemeket nem kell festeni, pácolni, egy szóval nem igényel semmilyen speciális felületkezelést. Ez önmagában is egy nagyon fontos tulajdonsága, hiszen a fából készült elemeket évente kétszer kezelni kell, hogy megőrizzék eredeti formájukat, ami egy meglehetősen idő és költségőrlő tevékenység.

Amennyiben szükség van a kerítéselemek tisztítására, nem igényel semmilyen speciális oldószert, tisztítószert, egyszerű szappanos víz javasolt.

Időtálló

Műanyag tartalmának köszönhetően a WPC kerítéselemek jóval időtállóbbak a fa kerítéselemekkel szemben. Hosszan tartó és állandó minőséget biztosít. Ellenáll a normál időjárási körülményeknek (eső, hó, a nap UV-sugárzása), nem rothad, nem vetemedik. Színük mindenféle speciális kezelés nélkül is tartós, alakjuk-formájuk nem változik.

Esztétikus

Rendkívül esztétikus, hosszan tartó gyönyörű megjelenést biztosít. Kerítése innentől kezdve nemcsak biztonsági és egyéni szabadságának védelmére szolgál, hanem díszes égköve lesz kertjének.

Környezetbarát

A mai világban rendkívül fontos, hogy óvjuk környezetünket. A WPC kerítéselemek 100% újrahasznosított anyagokból készülnek és az előállításuk során sem keletkezik semmilyen környezetszennyező vegyület.

INFORMÁCIÓK

ELÉRHETŐSÉGÜNK

info@pergola-systems.com

+36 20 430 4444

+36 20 429 4444

Kapcsolat